18 / Φεβ 22

Η Light Life «Υποστηρικτής» του 4ου Lycabettus Run

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

Η Light Life θα είναι «Υποστηρικτής» και θα στηρίξει τις προσπάθειες των δρομέων που θα συμμετέχουν στο 4th Lycabettus Run.

 

Η «Light Life» ιδρύθηκε το 2009 από την Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Κα Ζευκιλή Ευαγγελία. Είναι ένα σύγχρονο Κέντρο Διατροφής και Μεταβολικού Έλεγχου με έδρα το Περιστέρι Αττικής. Προσφέρει υψηλού επιπέδου  υπηρεσίες διατροφής και oι δραστηριότητες της, επιμερίζονται σε 3 κατηγορίες:

  • Υπηρεσίες σε ιδιώτες (B2C)
  • Υπηρεσίες σε εταιρίες – επιχειρήσεις (B2B)
  • Ενημέρωση ευρύτερου κοινού μέσω του Blog & Social Media

 

Έχοντας στραμμένο το βλέμμα στις συνεχώς αυξανόμενες τάσεις της σύγχρονης  Διαιτολογίας, εντάσσει νέα προγράμματα, πλήρως μελετημένα και βασισμένα στις ανάγκες των μελών της.

 

Η «Light Life» ακολουθεί μια «νέα» στρατηγική κατεύθυνση με στόχο να εξελιχθεί δυναμικά και να ξεφύγει από τις παραδοσιακές «φόρμουλες» παροχής διατολογικών υπηρεσιών!

 

Ανταποκρίνεται με ταχύτητα στα νέα δεδομένα, με στόχο να καταταχθεί στη συνείδηση του κοινού, ως μια εταιρία, με κύρος και υψηλές προσφερόμενες υπηρεσίες στους τομείς της διατροφής, υγείας και ευεξίας.

 

lycrunsp

Lycabettus Run 2020

Μετά την επιτυχία του " 5ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος γιορτάζουμε το 6ο Επετειακό Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr