menu

Road 5,5 & 11Km

Η διαδρομή είναι ασφάλτινη, κυκλική, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το St George Lycabettus Hotel. Οι δρομείς θα κινούνται δεξιόστροφα επί του περιφερειακού δρόμου του Λυκαβηττού.

Ο αγώνας Road 5.5 Km θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη ενός (1) γύρου.
Ο αγώνας Road 11 Km θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη δύο (2) γύρων.

Περισσότερα

Trail 4,5 & 9Km

Η διαδρομή είναι κυρίως χωμάτινη, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το St George Lycabettus Hotel. Οι δρομείς θα κινούνται μέσα στον λόφο του Λυκαβηττού και φθάνουν ως την κορυφή.

Ο αγώνας Trail 4.5 Km θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη ενός (1) γύρου.
Ο αγώνας Trail 9 Km θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη δύο (2) γύρων.

Περισσότερα

Lycabettus Relay 11 Km (2 x 5,5 Km)

Η διαδρομή είναι ασφάλτινη, κυκλική, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το St George Lycabettus Hotel. Οι δρομείς θα κινούνται δεξιόστροφα επί του περιφερειακού δρόμου του Λυκαβηττού.

Ο αγώνας Lycabettus Relays 11 Km (2 x 5,5 Km) θα ολοκληρωθεί με την κάλυψη τεσσάρων (4) γύρων.

Περισσότερα

Δηλωστε συμμετοχη τωρα

Λεπτομερειες

Road 5,5 Km / 11 Km

Χάρτης Διαδρομής

Χάρτης Διαδρομής και Υψομετρικό Διάγραμμα

Η διαδρομή είναι ασφάλτινη, κυκλική, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το St George Lycabettus Lifestyle Hotel. Οι δρομείς θα κινούνται δεξιόστροφα επί του περιφερειακού δρόμου του Λυκαβηττού.

GPSies - LycabettusRun Road 5.5 km | 11 km


Παροχές
1. Μετάλλιο Τερματισμού


2. Κύπελλα

Απονέμονται στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας (Άντρες - Γυναίκες).


3. Δίπλωμα

Ψηφιακό δίπλωμα συμμετοχής για όλους τους δρομείς με δυνατότητα εκτύπωσης.


4. Υγειονομική Κάλυψη

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.


5. Σταθμοί Ανεφοδιασμού Νερού

Θα υπάρχουν δυο σταθμοί ανεφοδιασμού εμφιαλωμένου νερού κατά μήκος της διαδρομής του 5th Lycabettus Run όπως αυτοί περιγράφονται στον αντίστοιχο χάρτη της διαδρομής.


6. Χρονομέτρηση

Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με σημείο ελέγχου στην εκκίνηση / τερματισμό. Οι δρομείς θα φέρουν το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (μιας χρήσεως) μαζί με το νούμερο τους.

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του "Lycabettus Run" έχει αναλάβει η εταιρία - EUROPEAN SPORT EVENTS. Αξιόπιστη χρονομέτρηση με τα κορυφαία συστήματα.


7. Φωτογραφία

Δωρεάν φωτογραφίες του αγώνα.


8. Τεχνικό μπλουζάκι *


Όροι Συμμετοχής

Γενικοί Όροι:

Στις διαδρομές Lycabettus Run Road 5,5 χλμ & 11 χλμ μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2000) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Στις διαδρομές Lycabettus Run Trail 4,5 χλμ & 9 χλμ μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2000) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Στις διαδρομές Lycabettus Run Relay 11 χλμ (Σκυταλοδρομία 2 Χ 5,5 χλμ) μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2000) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Στην περίπτωση συμμετεχόντων κάτω των 18 ετών (ανήλικοι) στους αγώνες του Lycabettus Run να έχει και τη γονική συναίνεση του κηδεμόνα του που θα τον συνοδεύει. Κατεβάστε εδώ την Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα - Κηδεμόνα, τη οποία θα πρέπει να στείλετε υπογεγραμμένη ηλεκτρονικά στο info@lycabettusrun.gr  ή να παραδώσετε στην γραμματεία του αγώνα κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. Με την υποβολή της Υπεύθυνης Δήλωσης Γονέα - Κηδεμόνα θεωρείται ότι έχει δοθεί συναίνεση του γονέα για τη συμμετοχή στον Αγώνα.

Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ελεύθερη βούληση.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση του Lycabettus Run γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τους.

Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση θανάτου, τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί οποιοσδήποτε συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής τόσο κατά την προσέλευση, διάρκεια ή αποχώρησή του από αυτή.

Στο Lycabettus Run μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι έχουν πραγματοποιήσει έγκυρη και έγκαιρη εγγραφή.

Οι συμμετέχοντες δρομείς οφείλουν να φέρουν τον αριθμό συμμετοχής τους που τους έχει δοθεί στο μπροστινό μέρος του στήθους τους. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι ενδεχόμενο να αποκλειστούν από τον αγώνα.

Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του, καθώς πριν και μετά.

Το Lycabettus Run θα πραγματοποιηθεί την ήμερα που έχει οριστεί ως ημέρα διεξαγωγής του ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Μόνο σε περίπτωση εξαιρετικών συνθηκών έχει το δικαίωμα η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα να αποφασίσει την αναβολή εκκίνησης ή την ακύρωση του αγώνα ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες. Σε μια τέτοια περίπτωση, το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα δεν επιστρέφεται στους εγγεγραμμένους δρομείς.

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του αγώνα χωρίς πρότερη ειδοποίηση.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.

Οι αποφάσεις της Οργανωτικής Επιτροπής του Lycabettus Run δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελέσουν αντικείμενο δικαστικής διαμάχης.

Όροι Εγγραφής:

Η Οργανωτική Επιτροπή του Lycabettus Run έχει το δικαίωμα να αναστείλει ή να κλείσει τις εγγραφές χωρίς πρότερη ενημέρωση.

Η εγγραφή σε μια από τις διαδρομές του Lycabettus Run είναι δυνατή μόνο μέσω της online πλατφόρμας εγγραφών που υπάρχει διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Η εγγραφή είναι έγκυρη μόνο με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει και η σχετική πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής, όπως αυτό έχει προσδιοριστεί την ημέρα της εγγραφής και το σχετικό ποσό έχει πιστωθεί στον λογαριασμό της διοργάνωσης

Εγγραφές για τις οποίες δεν έχει πραγματοποιηθεί πλήρης καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την υποβολή της αίτησης συμμετοχής, ακυρώνονται χωρίς πρότερη ενημέρωση.

Αλλαγές επί επιβεβαιωμένων εγγραφών (αντικατάσταση δρομέα, αλλαγή αγώνα) δεν είναι δυνατές σε καμία περίπτωση μετά το κλείσιμο της περιόδου εγγραφών για κάθε έναν αγώνα δρόμου της διοργάνωσης χωριστά, ή μετά από συγκεκριμένη ημερομηνία που θα ανακοινώσει η Οργανωτική Επιτροπή.

Μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής δεν είναι δυνατή καμία αλλαγή στο επιλεγέν μέγεθος t-shirt εκ μέρους του δρομέα.

Όροι Παραλαβής Αριθμού και Πακέτου Συμμετοχής:

Οι αριθμοί και τα πακέτα συμμετοχής παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο από τα (4) τέσσερα σημεία:

 • Lobby St. George Lycabettus Lifestyle Hotel |Αθήνα, Κλεομένους 2

 • Κατάστημα Cosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 433

 • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κηφισιά, Αργυροπούλου 4

 • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57

 • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κέντρο Αθήνας, 
  Ερμού 65 & Αιόλου 28 - 30
   

 • Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου

 • Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72

που θα επιλέξουν κατά την εγγραφή τους, τις ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν, με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης). Ο εγγεγραμμένος δρομέας μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο άτομο να παραλάβει τον προσωπικό αριθμό και το πακέτο συμμετοχής του, είτε με εξουσιοδότηση που θα φέρει βεβαίωση γνήσιου υπογραφής είτε με απλή εξουσιοδότηση, με δική του ευθύνη και εφόσον ο εκπρόσωπός του/της φέρει μαζί του την ταυτότητα ή άλλο νόμιμο έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης) του εγγεγραμμένου δρομέα.

Αντικατάσταση δρομέων και/ή αλλαγή απόστασης του αγώνα που έχει επιλέξει ο εκάστοτε συμμετέχων δεν είναι δυνατές σε καμία περίπτωση κατά την παραλαβή των αριθμών και πακέτων συμμετοχής. Στη γραμματεία της διοργάνωσης είναι δυνατή μόνο επικαιροποίηση των στοιχείων του ήδη εγγεγραμμένου δρομέα και διόρθωση επιμέρους προσωπικών του στοιχείων.

Αριθμοί συμμετοχής και/ή πακέτα συμμετοχής δεν αποστέλλονται σε καμία περίπτωση ταχυδρομικώς ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στους δικαιούχους.

Όροι Συμμετοχής την ημέρα του Αγώνα:

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών, των εθελοντών και του προσωπικού της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και των κλήσεων να εγκαταλείψουν τη διαδρομή και να διακόψουν τον αγώνα.

Οποιαδήποτε παράβαση ή μη τήρηση των κανονισμών του αγώνα, θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του συμμετέχοντα από τον αγώνα και τη διαγραφή του από τα αποτελέσματα του αγώνα χωρίς κανενός είδους αποζημίωσης.

Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και δεν μεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο δρομέα σε καμία περίπτωση.

Η πρόσβαση στη διαδρομή του αγώνα, την περιοχή εκκίνησης και τερματισμού δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση σε μη εγκύρως εγγεγραμμένους δρομείς (άτομα χωρίς εμφανή έγκυρο αριθμό συμμετοχής).

Η χρήση ποδηλάτου ή άλλου είδους τροχήλατου μέσου δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια του αγώνα επί της διαδρομής είτε πρόκειται για δρομέα είτε άλλο συνοδεύον άτομο. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο άμεσα εμπλεκόμενος συμμετέχων αποκλείεται από τον αγώνα και καλείται να αποχωρήσει άμεσα από τη διοργάνωση.

Το όριο ολοκλήρωσης για όλες τις διαδρομές του Lycabettus Run έχει οριστεί στις δύο (2) ώρες από την εκκίνηση του αγώνα (10.00πμ). Μετά την παρέλευση του χρονικού ορίου, κάθε δρομέας θα κινείται με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί κατά μήκος των διαδρομών του αγώνα μετά τη λήξη του προαναφερόμενου χρονικού ορίου.

Ο επίσημος χρόνος είναι ο χρόνος που ξεκινά με το σύνθημα του αφέτη κατά την εκκίνηση. Ο καθαρός χρόνος είναι ο χρόνος που μετρά από τη στιγμή που ο κάθε συμμετέχων περνάει τον τάπητα εκκίνησης μέχρι και τον τερματισμό του.

Η κατάταξη του αγώνα προκύπτει από τους επίσημους χρόνους τερματισμού. Ο καθαρός χρόνος και οι ενδιάμεσοι χρόνοι κοινοποιούνται μόνο για την ενημέρωση του δρομέα.

Trail 4,5 Km / 9 Km

Χάρτης Διαδρομής

Χάρτης Διαδρομής και Υψομετρικό Διάγραμμα

Η διαδρομή είναι κυρίως χωμάτινη, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το St George Lycabettus Lifestyle Hotel. Οι δρομείς θα κινούνται μέσα στον λόφο του Λυκαβηττού και φθάνουν ως την κορυφή.

GPSies - LycabettusRun Trail 4.5 km | 9 km


Παροχές
1. Μετάλλιο Τερματισμού


2. Κύπελλα

Απονέμονται στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας (Άντρες - Γυναίκες).


3. Δίπλωμα

Ψηφιακό δίπλωμα συμμετοχής για όλους τους δρομείς με δυνατότητα εκτύπωσης.


4. Υγειονομική Κάλυψη

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.


5. Σταθμοί Ανεφοδιασμού Νερού

Θα υπάρχουν δυο σταθμοί ανεφοδιασμού εμφιαλωμένου νερού κατά μήκος της διαδρομής του 5th Lycabettus Run όπως αυτοί περιγράφονται στον αντίστοιχο χάρτη της διαδρομής.


6. Χρονομέτρηση

Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με σημείο ελέγχου στην εκκίνηση / τερματισμό. Οι δρομείς θα φέρουν το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (μιας χρήσεως) μαζί με το νούμερο τους.

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του "Lycabettus Run" έχει αναλάβει η εταιρία - EUROPEAN SPORT EVENTS. Αξιόπιστη χρονομέτρηση με τα κορυφαία συστήματα.


7. Φωτογραφία

Δωρεάν φωτογραφίες του αγώνα.


8. Τεχνικό μπλουζάκι *


Όροι Συμμετοχής

Γενικοί Όροι:

Στις διαδρομές Lycabettus Run Road 5,5 χλμ & 11 χλμ μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2000) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Στις διαδρομές Lycabettus Run Trail 4,5 χλμ & 9 χλμ μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2000) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Στις διαδρομές Lycabettus Run Relay 11 χλμ (Σκυταλοδρομία 2 Χ 5,5 χλμ) μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2000) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Στην περίπτωση συμμετεχόντων κάτω των 18 ετών (ανήλικοι) στους αγώνες του Lycabettus Run να έχει και τη γονική συναίνεση του κηδεμόνα του που θα τον συνοδεύει. Κατεβάστε εδώ την Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα - Κηδεμόνα, τη οποία θα πρέπει να στείλετε υπογεγραμμένη ηλεκτρονικά στο info@lycabettusrun.gr  ή να παραδώσετε στην γραμματεία του αγώνα κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. Με την υποβολή της Υπεύθυνης Δήλωσης Γονέα - Κηδεμόνα θεωρείται ότι έχει δοθεί συναίνεση του γονέα για τη συμμετοχή στον Αγώνα.

Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ελεύθερη βούληση.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση του Lycabettus Run γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τους.

Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση θανάτου, τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί οποιοσδήποτε συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής τόσο κατά την προσέλευση, διάρκεια ή αποχώρησή του από αυτή.

Στο Lycabettus Run μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι έχουν πραγματοποιήσει έγκυρη και έγκαιρη εγγραφή.

Οι συμμετέχοντες δρομείς οφείλουν να φέρουν τον αριθμό συμμετοχής τους που τους έχει δοθεί στο μπροστινό μέρος του στήθους τους. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι ενδεχόμενο να αποκλειστούν από τον αγώνα.

Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του, καθώς πριν και μετά.

Το Lycabettus Run θα πραγματοποιηθεί την ήμερα που έχει οριστεί ως ημέρα διεξαγωγής του ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Μόνο σε περίπτωση εξαιρετικών συνθηκών έχει το δικαίωμα η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα να αποφασίσει την αναβολή εκκίνησης ή την ακύρωση του αγώνα ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες. Σε μια τέτοια περίπτωση, το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα δεν επιστρέφεται στους εγγεγραμμένους δρομείς.

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του αγώνα χωρίς πρότερη ειδοποίηση.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.

Οι αποφάσεις της Οργανωτικής Επιτροπής του Lycabettus Run δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελέσουν αντικείμενο δικαστικής διαμάχης.

Όροι Εγγραφής:

Η Οργανωτική Επιτροπή του Lycabettus Run έχει το δικαίωμα να αναστείλει ή να κλείσει τις εγγραφές χωρίς πρότερη ενημέρωση.

Η εγγραφή σε μια από τις διαδρομές του Lycabettus Run είναι δυνατή μόνο μέσω της online πλατφόρμας εγγραφών που υπάρχει διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Η εγγραφή είναι έγκυρη μόνο με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει και η σχετική πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής, όπως αυτό έχει προσδιοριστεί την ημέρα της εγγραφής και το σχετικό ποσό έχει πιστωθεί στον λογαριασμό της διοργάνωσης

Εγγραφές για τις οποίες δεν έχει πραγματοποιηθεί πλήρης καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την υποβολή της αίτησης συμμετοχής, ακυρώνονται χωρίς πρότερη ενημέρωση.

Αλλαγές επί επιβεβαιωμένων εγγραφών (αντικατάσταση δρομέα, αλλαγή αγώνα) δεν είναι δυνατές σε καμία περίπτωση μετά το κλείσιμο της περιόδου εγγραφών για κάθε έναν αγώνα δρόμου της διοργάνωσης χωριστά, ή μετά από συγκεκριμένη ημερομηνία που θα ανακοινώσει η Οργανωτική Επιτροπή.

Μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής δεν είναι δυνατή καμία αλλαγή στο επιλεγέν μέγεθος t-shirt εκ μέρους του δρομέα.

Όροι Παραλαβής Αριθμού και Πακέτου Συμμετοχής:

Οι αριθμοί και τα πακέτα συμμετοχής παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο από τα (4) τέσσερα σημεία:

 • Lobby St. George Lycabettus Lifestyle Hotel |Αθήνα, Κλεομένους 2

 • Κατάστημα Cosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 433

 • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κηφισιά, Αργυροπούλου 4

 • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57

 • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κέντρο Αθήνας, 
  Ερμού 65 & Αιόλου 28 - 30
   

 • Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου

 • Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72

που θα επιλέξουν κατά την εγγραφή τους, τις ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν, με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης). Ο εγγεγραμμένος δρομέας μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο άτομο να παραλάβει τον προσωπικό αριθμό και το πακέτο συμμετοχής του, είτε με εξουσιοδότηση που θα φέρει βεβαίωση γνήσιου υπογραφής είτε με απλή εξουσιοδότηση, με δική του ευθύνη και εφόσον ο εκπρόσωπός του/της φέρει μαζί του την ταυτότητα ή άλλο νόμιμο έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης) του εγγεγραμμένου δρομέα.

Αντικατάσταση δρομέων και/ή αλλαγή απόστασης του αγώνα που έχει επιλέξει ο εκάστοτε συμμετέχων δεν είναι δυνατές σε καμία περίπτωση κατά την παραλαβή των αριθμών και πακέτων συμμετοχής. Στη γραμματεία της διοργάνωσης είναι δυνατή μόνο επικαιροποίηση των στοιχείων του ήδη εγγεγραμμένου δρομέα και διόρθωση επιμέρους προσωπικών του στοιχείων.

Αριθμοί συμμετοχής και/ή πακέτα συμμετοχής δεν αποστέλλονται σε καμία περίπτωση ταχυδρομικώς ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στους δικαιούχους.

Όροι Συμμετοχής την ημέρα του Αγώνα:

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών, των εθελοντών και του προσωπικού της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και των κλήσεων να εγκαταλείψουν τη διαδρομή και να διακόψουν τον αγώνα.

Οποιαδήποτε παράβαση ή μη τήρηση των κανονισμών του αγώνα, θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του συμμετέχοντα από τον αγώνα και τη διαγραφή του από τα αποτελέσματα του αγώνα χωρίς κανενός είδους αποζημίωσης.

Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και δεν μεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο δρομέα σε καμία περίπτωση.

Η πρόσβαση στη διαδρομή του αγώνα, την περιοχή εκκίνησης και τερματισμού δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση σε μη εγκύρως εγγεγραμμένους δρομείς (άτομα χωρίς εμφανή έγκυρο αριθμό συμμετοχής).

Η χρήση ποδηλάτου ή άλλου είδους τροχήλατου μέσου δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια του αγώνα επί της διαδρομής είτε πρόκειται για δρομέα είτε άλλο συνοδεύον άτομο. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο άμεσα εμπλεκόμενος συμμετέχων αποκλείεται από τον αγώνα και καλείται να αποχωρήσει άμεσα από τη διοργάνωση.

Το όριο ολοκλήρωσης για όλες τις διαδρομές του Lycabettus Run έχει οριστεί στις δύο (2) ώρες από την εκκίνηση του αγώνα (10.00πμ). Μετά την παρέλευση του χρονικού ορίου, κάθε δρομέας θα κινείται με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί κατά μήκος των διαδρομών του αγώνα μετά τη λήξη του προαναφερόμενου χρονικού ορίου.

Ο επίσημος χρόνος είναι ο χρόνος που ξεκινά με το σύνθημα του αφέτη κατά την εκκίνηση. Ο καθαρός χρόνος είναι ο χρόνος που μετρά από τη στιγμή που ο κάθε συμμετέχων περνάει τον τάπητα εκκίνησης μέχρι και τον τερματισμό του.

Η κατάταξη του αγώνα προκύπτει από τους επίσημους χρόνους τερματισμού. Ο καθαρός χρόνος και οι ενδιάμεσοι χρόνοι κοινοποιούνται μόνο για την ενημέρωση του δρομέα.

Lycabettus Relay 11 Km

Χάρτης Διαδρομής

Χάρτης Διαδρομής και Υψομετρικό Διάγραμμα

Η διαδρομή είναι ασφάλτινη, κυκλική, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το St George Lycabettus Lifestyle Hotel. Οι δρομείς θα κινούνται δεξιόστροφα επί του περιφερειακού δρόμου του Λυκαβηττού.

GPSies - LycabettusRun Trail 4.5 km | 9 km


Παροχές
1. Μετάλλιο Τερματισμού


2. Κύπελλα

Απονέμονται στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας (Άντρες - Γυναίκες).


3. Δίπλωμα

Ψηφιακό δίπλωμα συμμετοχής για όλους τους δρομείς με δυνατότητα εκτύπωσης.


4. Υγειονομική Κάλυψη

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.


5. Σταθμοί Ανεφοδιασμού Νερού

Θα υπάρχουν δυο σταθμοί ανεφοδιασμού εμφιαλωμένου νερού κατά μήκος της διαδρομής του 5th Lycabettus Run όπως αυτοί περιγράφονται στον αντίστοιχο χάρτη της διαδρομής.


6. Χρονομέτρηση

Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με σημείο ελέγχου στην εκκίνηση / τερματισμό. Οι δρομείς θα φέρουν το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (μιας χρήσεως) μαζί με το νούμερο τους.

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του "Lycabettus Run" έχει αναλάβει η εταιρία - EUROPEAN SPORT EVENTS. Αξιόπιστη χρονομέτρηση με τα κορυφαία συστήματα.


7. Φωτογραφία

Δωρεάν φωτογραφίες του αγώνα.


8. Τεχνικό μπλουζάκι *


Όροι Συμμετοχής

Γενικοί Όροι:

Στις διαδρομές Lycabettus Run Road 5,5 χλμ & 11 χλμ μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2000) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Στις διαδρομές Lycabettus Run Trail 4,5 χλμ & 9 χλμ μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2000) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Στις διαδρομές Lycabettus Run Relay 11 χλμ (Σκυταλοδρομία 2 Χ 5,5 χλμ) μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένοι τουλάχιστον το 2000) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Στην περίπτωση συμμετεχόντων κάτω των 18 ετών (ανήλικοι) στους αγώνες του Lycabettus Run να έχει και τη γονική συναίνεση του κηδεμόνα του που θα τον συνοδεύει. Κατεβάστε εδώ την Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα - Κηδεμόνα, τη οποία θα πρέπει να στείλετε υπογεγραμμένη ηλεκτρονικά στο info@lycabettusrun.gr  ή να παραδώσετε στην γραμματεία του αγώνα κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. Με την υποβολή της Υπεύθυνης Δήλωσης Γονέα - Κηδεμόνα θεωρείται ότι έχει δοθεί συναίνεση του γονέα για τη συμμετοχή στον Αγώνα.

Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ελεύθερη βούληση.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση του Lycabettus Run γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τους.

Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση θανάτου, τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί οποιοσδήποτε συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής τόσο κατά την προσέλευση, διάρκεια ή αποχώρησή του από αυτή.

Στο Lycabettus Run μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι έχουν πραγματοποιήσει έγκυρη και έγκαιρη εγγραφή.

Οι συμμετέχοντες δρομείς οφείλουν να φέρουν τον αριθμό συμμετοχής τους που τους έχει δοθεί στο μπροστινό μέρος του στήθους τους. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι ενδεχόμενο να αποκλειστούν από τον αγώνα.

Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του, καθώς πριν και μετά.

Το Lycabettus Run θα πραγματοποιηθεί την ήμερα που έχει οριστεί ως ημέρα διεξαγωγής του ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Μόνο σε περίπτωση εξαιρετικών συνθηκών έχει το δικαίωμα η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα να αποφασίσει την αναβολή εκκίνησης ή την ακύρωση του αγώνα ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες. Σε μια τέτοια περίπτωση, το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα δεν επιστρέφεται στους εγγεγραμμένους δρομείς.

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του αγώνα χωρίς πρότερη ειδοποίηση.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.

Οι αποφάσεις της Οργανωτικής Επιτροπής του Lycabettus Run δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελέσουν αντικείμενο δικαστικής διαμάχης.

Όροι Εγγραφής:

Η Οργανωτική Επιτροπή του Lycabettus Run έχει το δικαίωμα να αναστείλει ή να κλείσει τις εγγραφές χωρίς πρότερη ενημέρωση.

Η εγγραφή σε μια από τις διαδρομές του Lycabettus Run είναι δυνατή μόνο μέσω της online πλατφόρμας εγγραφών που υπάρχει διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Η εγγραφή είναι έγκυρη μόνο με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει και η σχετική πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής, όπως αυτό έχει προσδιοριστεί την ημέρα της εγγραφής και το σχετικό ποσό έχει πιστωθεί στον λογαριασμό της διοργάνωσης

Εγγραφές για τις οποίες δεν έχει πραγματοποιηθεί πλήρης καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την υποβολή της αίτησης συμμετοχής, ακυρώνονται χωρίς πρότερη ενημέρωση.

Αλλαγές επί επιβεβαιωμένων εγγραφών (αντικατάσταση δρομέα, αλλαγή αγώνα) δεν είναι δυνατές σε καμία περίπτωση μετά το κλείσιμο της περιόδου εγγραφών για κάθε έναν αγώνα δρόμου της διοργάνωσης χωριστά, ή μετά από συγκεκριμένη ημερομηνία που θα ανακοινώσει η Οργανωτική Επιτροπή.

Μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής δεν είναι δυνατή καμία αλλαγή στο επιλεγέν μέγεθος t-shirt εκ μέρους του δρομέα.

Όροι Παραλαβής Αριθμού και Πακέτου Συμμετοχής:

Οι αριθμοί και τα πακέτα συμμετοχής παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο από τα (4) τέσσερα σημεία:

 • Lobby St. George Lycabettus Lifestyle Hotel |Αθήνα, Κλεομένους 2

 • Κατάστημα Cosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 433

 • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κηφισιά, Αργυροπούλου 4

 • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57

 • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κέντρο Αθήνας, 
  Ερμού 65 & Αιόλου 28 - 30
   

 • Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου

 • Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72

  που θα επιλέξουν κατά την εγγραφή τους, τις ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν, με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης). Ο εγγεγραμμένος δρομέας μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο άτομο να παραλάβει τον προσωπικό αριθμό και το πακέτο συμμετοχής του, είτε με εξουσιοδότηση που θα φέρει βεβαίωση γνήσιου υπογραφής είτε με απλή εξουσιοδότηση, με δική του ευθύνη και εφόσον ο εκπρόσωπός του/της φέρει μαζί του την ταυτότητα ή άλλο νόμιμο έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης) του εγγεγραμμένου δρομέα.

Αντικατάσταση δρομέων και/ή αλλαγή απόστασης του αγώνα που έχει επιλέξει ο εκάστοτε συμμετέχων δεν είναι δυνατές σε καμία περίπτωση κατά την παραλαβή των αριθμών και πακέτων συμμετοχής. Στη γραμματεία της διοργάνωσης είναι δυνατή μόνο επικαιροποίηση των στοιχείων του ήδη εγγεγραμμένου δρομέα και διόρθωση επιμέρους προσωπικών του στοιχείων.

Αριθμοί συμμετοχής και/ή πακέτα συμμετοχής δεν αποστέλλονται σε καμία περίπτωση ταχυδρομικώς ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στους δικαιούχους.

Όροι Συμμετοχής την ημέρα του Αγώνα:

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών, των εθελοντών και του προσωπικού της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και των κλήσεων να εγκαταλείψουν τη διαδρομή και να διακόψουν τον αγώνα.

Οποιαδήποτε παράβαση ή μη τήρηση των κανονισμών του αγώνα, θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του συμμετέχοντα από τον αγώνα και τη διαγραφή του από τα αποτελέσματα του αγώνα χωρίς κανενός είδους αποζημίωσης.

Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και δεν μεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο δρομέα σε καμία περίπτωση.

Η πρόσβαση στη διαδρομή του αγώνα, την περιοχή εκκίνησης και τερματισμού δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση σε μη εγκύρως εγγεγραμμένους δρομείς (άτομα χωρίς εμφανή έγκυρο αριθμό συμμετοχής).

Η χρήση ποδηλάτου ή άλλου είδους τροχήλατου μέσου δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια του αγώνα επί της διαδρομής είτε πρόκειται για δρομέα είτε άλλο συνοδεύον άτομο. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο άμεσα εμπλεκόμενος συμμετέχων αποκλείεται από τον αγώνα και καλείται να αποχωρήσει άμεσα από τη διοργάνωση.

Το όριο ολοκλήρωσης για όλες τις διαδρομές του Lycabettus Run έχει οριστεί στις δύο (2) ώρες από την εκκίνηση του αγώνα (10.00πμ). Μετά την παρέλευση του χρονικού ορίου, κάθε δρομέας θα κινείται με αποκλειστικά δική του ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί κατά μήκος των διαδρομών του αγώνα μετά τη λήξη του προαναφερόμενου χρονικού ορίου.

Ο επίσημος χρόνος είναι ο χρόνος που ξεκινά με το σύνθημα του αφέτη κατά την εκκίνηση. Ο καθαρός χρόνος είναι ο χρόνος που μετρά από τη στιγμή που ο κάθε συμμετέχων περνάει τον τάπητα εκκίνησης μέχρι και τον τερματισμό του.

Η κατάταξη του αγώνα προκύπτει από τους επίσημους χρόνους τερματισμού. Ο καθαρός χρόνος και οι ενδιάμεσοι χρόνοι κοινοποιούνται μόνο για την ενημέρωση του δρομέα.

Τεχνικές Οδηγίες Σκυταλοδρομίας
1. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Στη σκυταλοδρομία Lycabettus Relay 11 km (απόστασης 11.000μ.), κάθε ομάδα θα αποτελείται από 2 αθλητές / αθλήτριες που ο καθένας / καθεμία θα καλύψει απόσταση 5.500 μέτρων (2 στροφές - 2 Χ 2.750μ.).

Οι ομάδες δύναται να συγκροτούνται:

Από 2 άνδρες - αθλητές για την κατηγορία των ανδρών

Από 2 γυναίκες - αθλήτριες για την κατηγορία των γυναικών

Από 2 άνδρες και γυναίκες αθλητές / αθλήτριες για την μικτή κατηγορία.

Στην μικτή κατηγορία η διάθρωση κάθε ομάδας δύναται να συγκροτείται από 1 άνδρα και 1 γυναίκα.

Στην κάθε κατηγορία θα υπάρξει ξεχωριστή κατάταξη και βράβευση των τριών πρώτων ομάδων.

Σε κάθε ομάδα θα δοθεί bib number διαφορετικού χρωματισμού ως εξής:

Το κόκκινο νούμερο θα φέρεται από τον πρώτο αθλητή / αθλήτρια εκάστης ομάδας, δηλαδή αυτός / αυτή που θα διανύσει (2 στροφές - 2 Χ 2.750μ.) την απόσταση από την εκκίνηση μέχρι τα πρώτα 5.500 μ.

Το μπλε νούμερο από το δεύτερο αθλητή / αθλήτρια εκάστης ομάδας, δηλαδή αυτός / αυτή που θα διανύσει (2 στροφές - 2 Χ 2.750μ.) την απόσταση από τα 5.500μ. μέχρι τα 11.000 μ.

Σημείωση: Όλες οι αλλαγές της σκυτάλης θα γίνονται στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού, που είναι το ίδιο σημείο, καθότι η διαδρομή είναι κυκλική, μπροστά από το St George Lycabettus Hotel (Ξενοδοχείο της διοργάνωσης).

2. ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ

Η εκκίνηση θα δοθεί μπροστά από το St George Lycabettus Lifestyle Hotel και οι αθλητές θα ακολουθούν δεξιόστροφη πορεία επί του περιφερειακού δρόμου του Λυκαβηττού.

3. ΑΛΛΑΓΕΣ – ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Για να είναι έγκυρη μία ομάδα σκυταλοδρομίας και να συμπεριληφθεί στα αποτελέσματα θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ:

Οι αθλητές / αθλήτριες εκάστης ομάδας κατά τη διαδικασία των αλλαγών θα πρέπει να διανύσουν μαζί χέρι – χέρι (δηλαδή ταυτόχρονα) δέκα μέτρα πριν και δέκα μέτρα μετά τον ελαστικό τάπητα της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, ως σημείο ελέγχου διάνυσης της απόστασης.

Σημεία αλλαγών

Όλα τα σημεία αλλαγών βρίσκονται στο ίδιο σημείο. Δηλαδή μπροστά από το St George Lycabettus Lifestyle Hotel.

4. ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ / ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ

Οι πρώτοι αθλητές / αθλήτριες με το κόκκινο νούμερο εκάστης ομάδας σκυταλοδρομίας, θα πρέπει να βρίσκονται 30 λεπτά πριν στο χώρο της εκκίνησης του αγώνα σκυταλοδρομιών.

Οι δεύτεροι αθλητές / αθλήτριες με το μπλε νούμερο εκάστης ομάδας, θα πρέπει να βρίσκονται 10 – 15 λεπτά μετά την ώρα της εκκίνησης στο χώρο της πρώτης αλλαγής.

MY SPORTEVENT

Event Managment

 

MY SPORTEVENT

Event Managment


Η MySportEvent δραστηριοποιείται στον χώρο της διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων και δημιουργήθηκε προκειμένου να παρέχει στον σύγχρονο αθλητή ή υποψήφιο αθλητή την ευκαιρία να αγωνίζεται σε συνεχή βάση σε ασφαλείς και ποιοτικούς αγώνες.


info@mysportevent.gr

ST GEORGE LYCABETTUS LIFESTYLE HOTEL

Hotel

 

ST GEORGE LYCABETTUS LIFESTYLE HOTEL

Hotel


Η προνομιακή θέση του St. George Lycabettus βρίσκεται κάτω από τις πευκόφυτες πλαγιές του Λυκαβηττού προσφέρει ασυναγώνιστη θέα στην Ακρόπολη, πανοραμική άποψη της Αθήνας, του λόφου του Λυκαβηττού και μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού.


info@sgl.gr

+30 210 7416000

Πληροφοριες

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ TRAIL ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ LYCABETTUS RUN

Ο χώρος συγκέντρωσης θα είναι το ST George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Ώρα συγκέντρωσης: 9:30 π.μ.

Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:

Θα ανακοινωθούν σύντομα!

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

13/12/2021

ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Θα ανακοινωθεί

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Για τις ημερομηνίες παραλαβής των αριθμών συμμετοχής θα πληροφορηθείτε από το site και τα social media του αγώνα!

Θα μπορείτε να παραλάβετε τους αριθμούς (Bib numbers) και τα T-shirts σ΄ένα από τα 3 σημεία παραλαβής που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας.

Την Κυριακή δεν θα λειτουργεί η γραμματεία για παραλαβές, αλλαγές και νέες εγγραφές! 

Για τους δρομείς από επαρχία θα υπάρχει ειδική γραμματεία την ημέρα του αγώνα μέσα στο Lobby του ST George Lycabettus Lifestyle Hotel και η παραλαβή θα γίνεται από τις 08:00 έως τις 09:00.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ (BIB NUMBERS) & T-SHIRTS

Lobby St George Lycabettus Lifestyle Hotel

Παρασκευή: Θα ανακοινωθούν σύντομα!


Κατάστημα OUTRUN  - Μαρίνα Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο

Παρασκευή: Θα ανακοινωθούν σύντομα!


Κατάστημα Top Cycles - Βασ. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι

Παρασκευή: Θα ανακοινωθούν σύντομα!


Κατάστημα COSMOS SPORT - Αργυροπούλου 4, Κηφισιά

Παρασκευή: Θα ανακοινωθούν σύντομα!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ 

10:00πμ - Εκκίνηση Road 11 km, Road 5,5 km Και Relay 11 km (2x5,5 km)

10:05πμ - Εκκίνηση Trail 9 km και Trail 4,5 km

Μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των νικητών και οι κληρώσεις των χορηγών!

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εγγραφή από 01/11/18 έως 13/02/19!

Road

Ατομικη

/άτομο
 • Αριθμός & Chip
 • 2 Σταθμοί Υδροδοσίας
 • Μετάλλιο και Δίπλωμα Τερματισμού
 • Βραβεία και Κληρώσεις Δώρων

Trail

Ατομικη

/άτομο
 • Αριθμός & Chip
 • 2 Σταθμοί Υδροδοσίας
 • Μετάλλιο και Δίπλωμα Τερματισμού
 • Βραβεία και Κληρώσεις Δώρων

Relay

Ομαδική

/2 άτομα
 • Αριθμός & Chip
 • 2 Σταθμοί Υδροδοσίας
 • Μετάλλιο και Δίπλωμα Τερματισμού
 • Βραβεία και Κληρώσεις Δώρων

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ

ELPIDA YOUTH

Οργανισμός

 

ELPIDA YOUTH

Οργανισμός


ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο


contact@elpidayouth.gr

210 7700009

ΑΙΓΙΔΑ

ΧΟΡΗΓΟΙ

AMSTEL FREE

Μπίρα ελληνικής παραγωγής

 

AMSTEL FREE

Μπίρα ελληνικής παραγωγής


Επειδή η απόλαυση μιας AMSTEL δεν υπακούει σε περιορισμούς, η μπίρα AMSTEL Free είναι εδώ! Η πρώτη μπίρα ελληνικής παραγωγής με 0,0% αλκοόλ και μόλις 25 θερμίδες/100ml, έχει δημιουργηθεί από τους έμπειρους ζυθοποιούς μας ώστε να μην της λείπει τίποτα εκτός από το αλκοόλ – και λίγες θερμίδες. Φυσικές βύνες κριθαριού και σιταριού συνδυάζονται απολαυστικά σε μία δροσιστική μπίρα, για να μπορείς να απολαμβάνεις τη γεύση AMSTEL όπως και όποτε τη θέλεις!


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

NISSAN

NISSAN

 

NISSAN

NISSAN


Στη NISSAN, κάνουμε τα πάντα έχοντας στο επίκεντρο τον οδηγό. Απτή απόδειξη το νέο Nissan JUKE, που έρχεται για να θέσει νέα πρότυπα στην κατηγορία των coupe crossovers.


customercare@nissan.gr

+30 210 34 79 700

POWERADE

Αθλητικό Ισοτονικό Ποτό

 

POWERADE

Αθλητικό Ισοτονικό Ποτό


Το Powerade είναι το ισοτονικό ποτό των μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων παγκοσμίως! Παρέχει τρία συστατικά απαραίτητα σε όσους ασκούνται: νερό για «σωστή» ενυδάτωση, υδατάνθρακες για ενέργεια και ηλεκτρολύτες (νάτριο, κάλιο), καθώς μέσω της άσκησης και της εφίδρωσης χάνονται πολύτιμα άλατα, δηλαδή ηλεκτρολύτες, από τον οργανισμό.


gfloropoulos@coca-cola.com

+30 210 6888000

ZYLO EYEWEAR

Ελληνική Εταιρία Χειροποίητων Οπτικών

 

ZYLO EYEWEAR

Ελληνική Εταιρία Χειροποίητων Οπτικών


Χειροποίητοι σκελετοί γυαλιών ηλίου και οράσεως από ξύλο. Ένα τεχνούργηµα που προέρχεται από τη σύζευξη της καλής τεχνικής, της προσοχής και της φροντίδας τόσο για τα υλικά σου όσο και για το τελικό δηµιούργηµα.


askme@zyloeyewear.com

+30 22810 77070

CRYOSAUNA ICETUBE

Studio Κρυοθεραπείας

 

CRYOSAUNA ICETUBE

Studio Κρυοθεραπείας


Το Cryosauna studio της Icetube προσφέρει τον ιδανικό, εύκολο και γρήγορο τρόπο για αύξηση δύναμης, αντοχής και ευλυγισίας. Μπες και εσύ τώρα στην Κρυοσάουνα και γνώρισε τον κόσμο της Ολόσωμης Κρυοθεραπείας.


info@cryosauna-icetube.gr

+30 210 8949823

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

 

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία


Η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ξεκίνησε το 2010 ως πρωτοβουλία των θεσμικών φορέων του κλάδου της επικοινωνίας, με άξονες δράσης τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τον τουρισμό, το περιβάλλον και τον εθελοντισμό.


info@symmaxiagiatinellada.gr

+30 213 0230137

LIFE ERGO

Εργομετρικό Κέντρο

 

LIFE ERGO

Εργομετρικό Κέντρο


H Life Ergo με έδρα το προπονητήριο του Ολυμπιακού Σταδίου παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εργομέτρησης. Η ομάδα του εργομετρικού κέντρου, αποτελείται από άρτια καταρτισμένα άτομα, με υψηλό επίπεδο επιστημονικής ειδίκευσης & γνώσης, προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις του αθλητισμού & της αποκατάστασης.


info@lifergo.gr

+30 210 6811482

COSMOS SPORT

Κατάστημα αθλητικών ειδών

 

COSMOS SPORT

Κατάστημα αθλητικών ειδών


Η Cosmos Sport, είναι η Νο1 ελληνική αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών με 15 φυσικά καταστήματα και το μεγαλύτερο e-shop cosmossport.gr.


i.kamilakis@cosmossport.gr

+30 6948 580055

OUTRUN

Κατάστημα αθλητικών ειδών

 

OUTRUN

Κατάστημα αθλητικών ειδών


Εξειδικευμένο Δρομικό κατάστημα. Στίβος - Δρόμος - Βουνό. Παπούτσια (Ανάλυση Κίνησης) - Ρούχα - Διατροφικά - Ρολόγια - Γυαλιά - Blackroll.


info@outrun.gr

+30 211 0122824

TOP CYCLES

Ποδήλατο - Τρέξιμο - Τρίαθλο

 

TOP CYCLES

Ποδήλατο - Τρέξιμο - Τρίαθλο


Το Top Cycles είναι ένα από τα καλύτερα καταστήματα στο χώρο του ποδηλάτου το οποίο παράλληλα διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ποιοτικά είδη ένδυσης και υπόδησης για δρομείς και τριαθλητές, δίνοντας εξειδικευμένες και αγωνιστικές λύσεις. Βρίσκεται στο Περιστέρι λίγα μέτρα από το σταθμό του Αγ. Αντωνίου.


info@topcycles.gr

+30 210 5758915

IDEAL PSYCHOLOGY

Φρόσω Πατσού

 

IDEAL PSYCHOLOGY

Φρόσω Πατσού


«Τίποτε από μόνο του δεν είναι καλό ή κακό – η σκέψη μας το κάνει τέτοιο» - Σαίξπηρ.

Για μια ολοκληρωμένη και στη μέγιστη απόδοση ψυχολογία ενημερωθείτε από το www.idealpsychology.gr και εκφράστε οτιδήποτε σας απασχολεί.


frossopatsou@yahoo.gr

+30 698 2892832

ONE BEAUTY

Ομορφιά

 

ONE BEAUTY

Ομορφιά


Η One Beauty παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην αγορά το 2014 δημιουργώντας το Exeis ena lastixaki?. Από το 2016, εισάγει και διανέμει τις εταιρείες MOXIE, DrPAWPAW, Hawkins and Brimble. Σκοπός της να παρουσιάζει στην ελληνική αγορά προϊόντα ξεχωριστά ως προς τη συσκευασία τους, φυσικά ως προς τη σύστασή τους, αποτελεσματικά ως προς τη χρήση τους, κατάλληλα για vegan και που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.


info@onebeauty.gr

+30 697 4064726

AEGEO SPAS CMS

Υπηρεσίες Consulting και Management Spa Ξενοδοχειακών Μονάδων

 

AEGEO SPAS CMS

Υπηρεσίες Consulting και Management Spa Ξενοδοχειακών Μονάδων


Η Aegeo Spas, ο μεγαλύτερος όμιλος διαχείρισης κέντρων ευεξίας στην Ελλάδα, σε περισσότερα από 155 Ξενοδοχεία, σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο St George Lycabettus Hotel με στόχο την απολυτη χαλάρωση του σώματος  και αναζωογόνηση  των αισθήσεων.


Athens@aegeospas.gr

+30 210 7416221

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Όμιλος Υπηρεσιών Υγείας

 

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Όμιλος Υπηρεσιών Υγείας


Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο των ιατρικών υπηρεσιών υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα με 49 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και 15 σε Κύπρο συνολικής έκτασης άνω των 44.700 τμ. που δέχονται περισσότερες από 2.800.000 επισκέψεις το χρόνο.


+30 210 6966000

RACE FINDER

Υπηρεσίες Κρατήσεων

 

RACE FINDER

Υπηρεσίες Κρατήσεων


Η RaceFinder.gr είναι ο νέος και πρωτοποριακός τρόπος ενημέρωσης αθλητών για αγώνες, αλλά και για τις εγγραφές τους σε αυτούς που τους ενδιαφέρουν! Είμαστε πάντα στην διάθεση όλων όσων αγαπούν τον αθλητισμό!


info@racefinder.gr

+30 216 9006272

40ό Σύστημα Προσκόπων Λυκαβηττού

Volunteers

 

40ό Σύστημα Προσκόπων Λυκαβηττού

VolunteersΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΕΕΣ

Οργανισμός

 

ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΕΕΣ

Οργανισμός


Το 2011, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συμπλήρωσε τα 80 χρόνια αδιάκοπης κοινωνικής και ανθρωπιστικής προσφοράς.


info@samarites.gr

+30 210 3613848

St George Lycabettus Lifestyle Hotel

Η προνομιακή θέση του Boutique Hotel Athens St George Lycabettus που βρίσκεται κάτω από τις πευκόφυτες πλαγιές του Λυκαβηττού προσφέρει ασυναγώνιστη θέα στην Ακρόπολη, στο λόφο του Λυκαβηττού, και πανοραμική άποψη της Αθήνας μέχρι τα νησιά του Σαρωνικού. Αν κάνετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές, θα απολαύσετε τις παροχές που προσφέρει ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην Αθήνα με πισίνα. Με υψηλά επίπεδα φιλοξενίας και ελκυστική μοντέρνα αισθητική κατέχει μία προνομιακή θέση ανάμεσα στα lifestyle ξενοδοχεία στην Αθήνα.

Μάθετε περισσότερα για τη διαμονή σας στο St. George Lycabettus.

Επισκεφθείτε το website
154 individually designed rooms and suites
All day rooftop bar restaurant
In house art gallery & screening room
Roof top open air swimming pool
Spa , mini gym , health studio & hair salon
Business , banquet & catering facilities
Parking & Valet service

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 • nova
 • openbeyond
 • advendure
 • sport24
 • sportevent
 • runningmagazine
 • iRun
 • skywalker

Lycabettus Run 2024

Μετά την επιτυχία του " 8ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος έρχεται το 9ο Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr