menu
22 / Φεβ 25

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ επίσημο νερό του 7th Lycabettus Run!!

Το Lycabettus Run, η δημοφιλής και βραβευμένη διοργάνωση «Η περιπέτεια της διπλανής πόρτας», επιστρέφει για 7η χρονιά στις 27 Φεβρουαρίου 2022.

Η Οργανωτική Επιτροπή ένωσε τις δυνάμεις της με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, που θα συμμετέχει ως επίσημο νερό του 7th Lycabettus Run. Μέσα από την ενεργοποίηση του Αvra Wave, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ θα στείλει κύματα δροσιάς και υποστήριξης σε όλους τους συμμετέχοντες, αποτελώντας τον απόλυτο σύμμαχο ενυδάτωσης και εμψύχωσης.

Όλοι οι συμμετέχοντες, εκτός την υπέροχης θέας που προσφέρει ο Λυκαβηττός, θα απολαύσουν το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, που θα τους ακολουθεί σε όλη την διάρκεια της προσπάθειάς τους, για την απαραίτητη ενυδάτωσή τους.


Σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, θα δώσει το δυναμικό «παρών» και η AVRA Running Team, η οποία με τη συμμετοχή εργαζομένων και φίλων της Coca-Cola Τρία Έψιλον, θα αγωνιστεί δίνοντας τον δικό της μοναδικό παλμό στη διοργάνωση.

Την προσεχή Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, το 7th Lycabettus Run και το ΑVRA WAVE, θα σε ταξιδέψουν στα υπέροχα μονοπάτια και δρόμους του Λυκαβηττού!

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 33 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της συμμόρφωσης όλων των διαδικασιών σύμφωνα με τα πρότυπα ISO από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd's. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6x1,5lt, 6x500ml και 12x500ml). Το 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml). Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και διαθέτει εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Επιπλέον, το 2020 επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό του με την προσθήκη του Ανθρακούχου Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ που διατίθεται σε ένα μοναδικό σχεδιαστικά μπουκάλι των 750 ml και 330 ml, καθώς και σε πολυσυσκευασία των 4x330ml σε premium συσκευασία με λαβή. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον. Από το 2014 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έχει προχωρήσει στην καινοτομία lightweight, με μείωση πλαστικού στις συσκευασίες 500ml και 1L κατά 24%, ενώ το 2016 προχώρησε σε μείωση πλαστικού στις συσκευασίες 330ml και 750ml κατά 27% και 18% αντίστοιχα.

Μάθετε περισσότερα στο www.avrawater.gr, www.facebook.com/avrawater.gr,

www.instagram.com/avrawater και www.youtube.com/avrawater.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (47.3%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη. Mε 51 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης και το Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, και ο καφές Costa Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita, Frulite και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com και το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E και το LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/coca-cola-hbc/life/

         Αποστάσεις αγώνων

- Αγώνας Road (άσφαλτος) 5,5 χλμ

- Αγώνας Road (άσφαλτος) 11 χλμ

- Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 4,5 χλμ

- Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 9 χλμ

- Αγώνας Lycabettus Relay (άσφαλτος) 11 χλμ (Σκυταλοδρομία  2 x 5,5 χλμ)

Οι αριθμοί και τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς, αποκλειστικά και μόνο την Παρασκευή 25/02  μεταξύ των ωρών 12:00 – 20:00.

  • Lobby St. George Lycabettus Lifestyle Hotel |Αθήνα, Κλεομένους 2
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κέντρο Αθήνας, Ερμού 65 & Αιόλου 28 - 30
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 433
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κηφισιά, Αργυροπούλου 4
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57
  • Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου,
  • Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72

Την διοργάνωση θα επιμεληθεί η εταιρεία MYSPORTEVENT με την ευγενική υποστήριξη του St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι δρομείς, μπορούν να επικοινωνούν με την Οργανωτική Επιτροπή μέσω email στο info@lycabettusrun.gr.

Site: www.lycabettusrun.gr

Facebook Page: www.facebook.com/lycabettusrun

Το 7ο Lycabettus Run, ο αγαπημένος αγώνας των Ελλήνων δρομέων, «Η περιπέτεια της διπλανής πόρτας», σε περιμένει την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου!!!

Η Οργανωτική Επιτροπή

Lycabettus Run 2022

Μετά την επιτυχία του " 6ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος έρχεται το 7ο  Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr