menu
21 / Μαρ 30

Κλείνουν αύριο Τετάρτη οι εγγραφές για το Virtual Lyc Run

 

Η οργανωτική επιτροπή του Virtual Lyc Run, ενημερώνει ότι αύριο Τετάρτη 31 Μαρτίου κλείνουν οι εγγραφές.

Οι εγγραφές μπορεί να κλείνουν, αλλά η δυνατότητα να ανεβάσεις τη επίδοση σου και να συμπεριληφθείς στα αποτελέσματα, υπάρχει έως και την Κυριακή το βράδυ 4 Απριλίου.

Οι αποστάσεις που μπορείτε να τρέξετε είναι αυτές που ισχύουν και στην κανονική διοργάνωση. Δηλαδή: 4,5 χλμ - 5,5 χλμ - 9χλμ - 11χλμ και θα μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε τερέν (χώμα ή άσφαλτο).


Αγώνας

Έχετε την δυνατότητα να τρέξετε ή να περπατήσετε την απόσταση που έχετε επιλέξει οποιαδήποτε στιγμή από την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 έως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.


Αφού ολοκληρώσετε την προσπάθεια σας και εφόσον θέλετε να καταγραφεί ο χρόνος σας, θα κατεβάσετε το αρχείο GPX από το ρολόι ή το app που θα χρησιμοποιήσετε για την καταγραφή της άσκησης και ακολουθώντας τα βήματα που μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό βίντεο
στο YouTube (https://bit.ly/3pNGWoY), θα ανεβάσετε τον χρόνο σας και αυτόματα θα μπείτε στην συνολική κατάταξη του αγώνα! Όποιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στην κατάταξη, τότε μπορεί να στείλει απλά μία φωτογραφία από το ρολόι ή το app του, σαν αποδεικτικό συμμετοχής στον αγώνα!

Όσοι συμμετέχουν θα παραλάβουν μετά το τέλος της διοργάνωσης και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το υπέροχο μετάλλιο ταχυδρομικός.

Τον αριθμό συμμετοχής τους, με το ονοματεπώνυμο τους και την απόστασή που θα τρέξουν, τον παραλαμβάνουν ηλεκτρονικά κατά την εγγραφή τους.

Το δίπλωμα συμμετοχής τους, με τον χρόνο και την σειρά κατάταξής τους, θα το παραλαμβάνουν επίσης ηλεκτρονικά, μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Εγγραφή

Η εγγραφή πραγματοποιείτε εύκολα μέσα από την πλατφόρμα της Race Finder ή απευθείας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://racefinder.gr/search-races-el/lycabettus-run-vr-2021-2/

Επίσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή και από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr.

Έως 31 Μαρτίου «τρέχουμε Virtual στην κορυφή της πόλης»

Lycabettus Run 2024

Μετά την επιτυχία του " 8ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος έρχεται το 9ο Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr