21 / Μαρ 18

Το μετάλλιο του Virtual Lyc Run

Το Lycabettus Run, ο αγαπημένος αγώνας των Ελλήνων δρομέων, «Η περιπέτεια της διπλανής πόρτας», για φέτος επιστρέφει Virtual, λόγω συνθηκών από 28 Φεβρουαρίου – 21 Μαρτίου.

 

Η οργανωτική επιτροπή του Virtual Lyc Run παρουσιάζει το μετάλλιο που θα λάβουν ταχυδρομικά, μετά το τέλος της διοργάνωσης, όσοι συμμετέχουν.

Τον αριθμό συμμετοχής τους, με το ονοματεπώνυμο τους και την απόστασή που θα τρέξουν, τον παραλαμβάνουν ηλεκτρονικά κατά την εγγραφή τους.

Το δίπλωμα συμμετοχής τους, με τον χρόνο και την σειρά κατάταξής τους, θα το παραλαμβάνουν επίσης ηλεκτρονικά, μετά το τέλος της διοργάνωσης.

 

Εγγραφή

Η εγγραφή πραγματοποιείτε εύκολα μέσα από την πλατφόρμα της Race Finder ή απευθείας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://racefinder.gr/search-races-el/lycabettus-run-vr-2021-2/

Επίσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε εγγραφή και από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr.

 

Να θυμίσουμε και τον φετινό διαγωνισμό (GIVEWAY), που τρέχει αυτή την στιγμή στο Instagram, όπου 6 τυχεροί θα κερδίσουν επιταγές των 50,00 από τα Cosmos Sport.

Περισσότερα για τον διαγωνισμό ΕΔΩ

 

Από 28 Φεβρουαρίου έως 21 Μαρτίου «τρέχουμε Virtual στην κορυφή της πόλης»

Lycabettus Run 2020

Μετά την επιτυχία του " 5ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος γιορτάζουμε το 6ο Επετειακό Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr