18 / Φεβ 17

H THREE HEARTS SUPERBARS «Υποστηρικτής» του 4ου Lycabettus Run

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

H THREE HEARTS SUPERBARS θα είναι «Υποστηρικτής» και θα στηρίξει τις προσπάθειες των δρομέων που θα συμμετέχουν στο 4th Lycabettus Run.

 

Οι μπάρες δημητριακών THREE HEARTS  με υπερ-φρούτα έχουν δημιουργηθεί για να χαρίζουν ενέργεια κάθε στιγμή της ημέρας. Στο σπίτι στο γραφείο ή on the go είναι μια νόστιμη επιλογή, υψηλής θρεπτικής αξίας.

Συνεργάζονται αποκλειστικά με Έλληνες παραγωγούς επιλέγοντας τις καλύτερες ποικιλίες σε goji berry, ιπποφαές και αρώνια, φρούτα γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν τις αγαπημένες τους Threehearts Superbar σε 3 μοναδικές γεύσεις Αρώνια & Μέλι, Ιπποφαές & Μέλι και Goji Berry & Μέλι!

 

 

Τα δημητριακά τους είναι ένα πλούσιο μείγμα από βρόμη, κριθάρι, σιτάρι και σουσάμι με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες. Αναμιγνύονται αρμονικά με αγνό μέλι σε μια ήπια παραγωγική διαδικασία διατηρώντας ανέπαφα τα πολύτιμα συστατικά τους. Έτσι είναι σίγουροι ότι προσφέρουν ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας.

 

Απολαύστε THREE HEARTS SUPERBAR σε τρείς υπέροχους, υγιεινούς συνδυασμούς θρεπτικών φρούτων και μελιού!

 

lycrunsp

Lycabettus Run 2020

Μετά την επιτυχία του " 5ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος γιορτάζουμε το 6ο Επετειακό Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr