menu
17 / Μαρ 08

Altra event την Παρασκευή 10/3 στο Top Cycles | 3rd Lycabettus Run Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου, φιλοξενούμε στο κατάστημα μας, τον Γιώργο Βαβρίτσα, τον άνθρωπο πίσω απο την Altra στην Ελλάδα!

 

Altra

 

Aυτό το μοναδικό απόγευμα, ο Γιώργος θα μας κατατοπίσει σχετικά με την τεχνολογία του Natural Running, τα πλεονεκτήματα της και την σταδιακή επίδραση στις επιδόσεις του δρομέα. Θα μας λύσει τις απορίες της μετάβασης σε ένα παπούτσι Altra και πως θα βελτιώσουμε την στάση του σωματός μας με τη Zero Drop πλατφόρμα του.

Θα έχετε την ευκαιρία να «περπατήσετε» τα παπούτσια Altra επάνω σε διάδρομο γυμναστικής και ειδικά για την περίσταση να φορέσετε σε AVANT- PREMIERE μοντέλα από την χειμερινή σεζόν 2017-2018!

Σας περιμένουμε όλους! Εσάς τους φανατικούς του barefoot running να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί μας! Τους επίδοξους αρχάριους που θέλετε να κάνετε μια σωστή αρχή στο τρέξιμο! Εσάς που υποφέρετε απο χρόνιους τραυματισμούς στα πόδια και αποθαρρύνεστε να βγείτε για προπόνηση!

 

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, στις 18.30, στο TOP CYCLES
Βασιλέως Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι

 

Η συνεργασία μας με τον Γιώργο είναι ότι και η σχέση σας με την Altra, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ!

 

Altra

 

Σχετικά με την Altra

H Altra είναι μία εταιρία παπουτσιών που δημιουργήθηκε στο πίσω δωμάτιο ενός καταστήματος δρομικών ειδών στην περιοχή του Βουνού Washatch στην Utah των H.Π.Α. Οι ιδρυτές της εταιρίας, elite δρομείς, ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι του καταστήματος, ήθελαν ένα παπούτσι που να επιτρέπει το φυσικό τρέξιμο. Παρατήρησαν ότι τα περισσότερα δρομικά παπούτσια περισσότερο «τραυμάτιζαν» τους δρομείς γιατί η υπερυψωμένη φτέρνα και ο στενός σχεδιασμός των δρομικών παπουτσιών αύξαναν την επιβάρυνση και συμπίεζαν το πέλμα μην επιτρέποντας τη φυσική κίνηση.

Αυτό που ξεκίνησε ως πείραμα, εξελίχθηκε σε ένα νέο δρομικό παπούτσι με εξαιρετική αντικραδασμικότητα Abound™, μηδενικό drop, Zero Drop™, και φυσικά σχεδιασμό που να ταιριάζει στη μορφολογία του ανθρώπινου πέλματος FootShape™.

Τα οφέλη, σύμφωνα πάντα με την Altra, είναι ότι υπάρχει καλύτερη ζύγιση του παπουτσιού, με τον καιρό βελτιώνεται η τεχνική τρεξίματος, η φυσική στάση αχίλλειου για καλύτερη πρόωση, μείωση της επαφής του πέλματος με το έδαφος και ενδυνάμωση της περιοχής του Αχιλλείου και της γάμπας.

 

Altra

Σας περιμένουμε όλους να τρέξουμε στην ομορφότερη διαδρομή της Αθήνας. Στις 12 Μαρτίου η κορυφή της πόλης σε περιμένει!

Run The Hill

 

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

 

 

Lycabettus Run 2024

Μετά την επιτυχία του " 8ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος έρχεται το 9ο Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr