17 / Φεβ 28

H THREE HEARTS SUPERBARS υποστηρικτής του αγώνα | 3rd Lycabettus Run Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

H THREE HEARTS SUPERBARS με μεγάλη χαρά θα είναι υποστηρικτής και θα στηρίξουν τις προσπάθειες των δρομέων που θα συμμετέχουν στο 3rd Lycabettus Run.

 

Οι μπάρες δημητριακών THREE HEARTS  με υπερ-φρούτα έχουν δημιουργηθεί για να μας χαρίζουν ενέργεια κάθε στιγμή της ημέρας. Στο σπίτι στο γραφείο ή on the go είναι μια νόστιμη επιλογή, υψηλής θρεπτικής αξίας.

 

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με Έλληνες παραγωγούς επιλέγοντας τις καλύτερες ποικιλίες σε goji berry, ιπποφαές και αρώνια, φρούτα γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες.

 

 

Τα δημητριακά μας είναι ένα πλούσιο μείγμα από βρόμη, κριθάρι, σιτάρι και σουσάμι με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες. Αναμιγνύονται αρμονικά με αγνό μέλι σε μια ήπια παραγωγική διαδικασία διατηρώντας ανέπαφα τα πολύτιμα συστατικά τους. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε ένα προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας.

 

Απολαύστε THREE HEARTS SUPERBAR σε τρείς υπέροχους, υγιεινούς συνδυασμούς θρεπτικών φρούτων και μελιού!

 

Κάνε την εγγραφή σου στο www.lycabettusrun.gr και τρέξε στην ομορφότερη διαδρομή της Αθήνας. Στις 12 Μαρτίου η κορυφή της πόλης σε περιμένει!

Run The Hill

 

Αποστάσεις αγώνων

- Αγώνας Road (άσφαλτος) 5,5 χλμ.

- Αγώνας Road (άσφαλτος) 11 χλμ.

- Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 4,5 χλμ.

- Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 9 χλμ.

- Αγώνας Lycabettus Relay 11 χλμ (Σκυταλοδρομία 2 Χ 5,5 χλμ).

 

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

 

 

Lycabettus Run 2020

Μετά την επιτυχία του " 5ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος γιορτάζουμε το 6ο Επετειακό Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr