menu
17 / Φεβ 17

Το Tuvunu υποστηρικτής του αγώνα | 3rd Lycabettus Run Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Το Tuvunu θα είναι υποστηρικτής και θα στηρίξει τις προσπάθειες των δρομέων που θα συμμετέχουν στον 3rd Lycabettus Run.

 

Η εταιρία της ελληνικής φύσης

 

TUVUNU AE.  Εδώ, σκεφτόμαστε απλά και επιχειρούμε συλλογικά και οικολογικά. Ονειρευόμαστε να κάνουμε τα μοναδικά ελληνικά βότανα, γνωστά και περιζήτητα σε όλο τον πλανήτη.

Θέλουμε και μπορούμε. Η ελληνική φύση μας προσφέρει τους εξαιρετικούς της θησαυρούς, το νερό και τη χλωρίδα που μπορεί να απαντήσουν στις διαχρονικές ανάγκες για καλή υγεία, ευεργετική απόλαυση και ισορροπημένη ανάπτυξη. Με αυτό το όραμα και με την επιδίωξη ότι παράγουμε να είναι καλό για τον καταναλωτή, τον καλλιεργητή και το περιβάλλον στοχεύουμε στην ελαχιστοποίηση του αποτυπώματος άνθρακα.

Έτσι, υιοθετούμε μία σειρά από «πράσινες» πρακτικές που εφαρμόζονται σε κάθε στάδιο παραγωγής, διαχείρισης και διακίνησης των προϊόντων μας, όπως η χρήση συσκευασιών που ανακυκλώνονται κατά 99,9% και η τιμολόγηση βάσει της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης που προκαλείται ανά προϊόν.

Επιμένουμε να χρησιμοποιούμε κατ’ αποκλειστικότητα τις αγνές πρώτες ύλες της Ελλάδας, χωρίς συντηρητικά, τεχνητά χρώματα και αρώματα.

Επιπλέον, υλοποιούμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα συμβολαιακής καλλιέργειας στη Μακεδονία και τη Θράκη και αναπτύσσουμε ένα δίκτυο συνεργασιών και εξαγωγών που ενισχύουν την ελληνική οικονομία και την απασχόληση.

Tuvunu σημαίνει αειφορία και ευημερία για όλη την κοινότητα - τοπική και παγκόσμια.

Αυτό για μας είναι ανάπτυξη και με αυτό τον τρόπο κάνουμε το όραμά μας πράξη.

 

 

Τσάι Tuvunu.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με Tuvunu !

Ένα από τα πιο αρωματικά και ευεργετικά λουλούδια των ελληνικών βουνών, ο σιδερίτης, προσφέρεται τώρα, σαν ένα έξοχο υγιεινό αναψυκτικό, χωρίς συντηρητικά και το μόνο στον κόσμο που μπορεί να απολαύσει κανείς όλο το χρόνο, κρύο ή ζεστό.

Ήταν η σοφία του Ιπποκράτη, η συνταγή των γιαγιάδων μας, η χαρά των αισθήσεων και το ελληνικό καλοκαίρι που μάς έδωσαν την ιδέα: κρύο τσάι του βουνού με φρεσκοστυμμένα λεμόνια, ανθόμελο και μαύρη ζάχαρη!

Μια τελείως διαφορετική πρόταση που δεν προσφέρεται σε κανένα άλλο σημείο του πλανήτη.

 

 

Η διαφορά φυσικά, είναι στο τσάι του βουνού, στον ελληνικό σιδερίτη.

 

Η παρασκευή του είναι φαινομενικά απλή, αλλά έχουμε βρει κάποια μικρά μυστικά που αναδεικνύουν στο μέγιστο τη γεύση και το άρωμά του. Τα αποξηραμένα λουλούδια βράζονται ελαφρώς σε φυσικό νερό της Ροδόπης. Το άρωμα που αναδύεται αμέσως, σχεδόν, οφείλεται στα πτητικά συστατικά του έλαιου και στη συνέχεια, αφού το τσάι βράσει λίγο ακόμα απελευθερώνονται τα ευεργετικά φλαβονοειδή από το φυτικό ιστό, δίνοντας στο ρόφημα το χαρακτηριστικό του χρώμα. Καμία προσθήκη πλην του μελιού και του φρέσκου χυμού λεμονιού δε γίνεται.

Εκτός από τη διανομή του σε επιλεγμένα σημεία εντός Ελλάδος, το Tuvunu ήδη εξάγεται στην Ασία και την Αμερική.

 

Κάνε την εγγραφή σου στο www.lycabettusrun.gr και τρέξε στην ομορφότερη διαδρομή της Αθήνας. Στις 12 Μαρτίου η κορυφή της πόλης σε περιμένει!

Run The Hill

 

Αποστάσεις αγώνων

- Αγώνας Road (άσφαλτος) 5,5 χλμ.

- Αγώνας Road (άσφαλτος) 11 χλμ.

- Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 4,5 χλμ.

- Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 9 χλμ.

- Αγώνας Lycabettus Relay 11 χλμ (Σκυταλοδρομία 2 Χ 5,5 χλμ).

 

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

 

 

Lycabettus Run 2024

Μετά την επιτυχία του " 8ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος έρχεται το 9ο Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr