17 / Φεβ 11

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ανοιχτή προπόνηση στον λόφο του Λυκαβηττού για το κοινό! | 3rd Lycabettus Run Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Μετά τη επιτυχία της 1ης ανοιχτής προπόνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στον λόφο του Λυκαβηττού η 2η ανοιχτή προπόνηση για το κοινό. Οι δρομείς συγκεντρώθηκαν στις 10:30 μπροστά από το St. George Lycabettus Hotel. Παρά το τσουχτερό κρύο η συμμετοχή των δρομέων ήταν μεγάλη. Μετά από το απαραίτητο ζέσταμα χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ δυναμικότητας (αργό και γρήγορο) και ξεκίνησαν το ανέβασμα στον λόφο απολαμβάνοντας την υπέροχη Trail διαδρομή του Lycabettus Run. Μετά το τέλος της προπόνησης ακολούθησαν ασκήσεις και διατάσεις εντός του St. George Lycabettus Hotel σε χώρο που παραχώρησε η διεύθυνση του.

 

 

 

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την τρίτη και τελευταία ανοιχτή προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη μία ακριβώς εβδομάδα πριν το "3rd Lycabettus Run" το Σάββατο 04 Μαρτίου.

 

Ο χώρος συγκέντρωσης θα είναι το ST George Lycabettus Hotel.

Ώρα συγκέντρωσης: 10:30 π.μ.

Ώρα εκκίνησης: 11:00 π.μ.

 

Την επιμέλεια των ανοιχτών προπονήσεων έχει αναλάβει η SE Training.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα

www.lycabettusrun.gr

facebook/LycabettusRun

www.setraining.gr

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

 

 

Lycabettus Run 2020

Μετά την επιτυχία του " 5ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος γιορτάζουμε το 6ο Επετειακό Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr