18 / Φεβ 05

H Nova «Xορηγός Eπικοινωνίας» του 4ου Lycabettus Run

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

Στο τρέξιμο, οι ομάδες μπορούν να κάνουν τη διαφορά! Γι’ αυτό λοιπόν και η οργανωτική επιτροπή του 4ου Lycabettus Run ενώνει τις δυνάμεις της με μια «ομάδα» που κάνει πρωταθλητισμό στην ψυχαγωγία και την επικοινωνία: τη Nova. Συγκεκριμένα, η  Νova θα στηρίξει τη διοργάνωση ως «Χορηγός Επικοινωνίας».

O μεγαλύτερος πάροχος καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, η Nova, στηρίζει το δρομικό κίνημα με στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές διοργανώσεις ανά την Ελλάδα.

Παράλληλα, συμμετέχει και με την ομάδα των αθλητικών της καναλιών, “Novasports Running Team”, “Captain” της οποίας είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 400 μ. μετ’ εμποδίων Περικλής Ιακωβάκης. Η #NovasportsRunningTeam αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» και στο “4o Lycabettus Run”!

H δημιουργία και ανάπτυξη της ομάδας εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που η Nova υλοποιεί για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ενώ αποτελείται τόσο από εργαζόμενους όσο και από συνεργάτες και συνδρομητές της.  

Αναλυτικότερες πληροφορίες για τη “Novasports Running Team” είναι διαθέσιμες στην εξειδικευμένη σελίδα στο novasports.gr: www.novasports.gr/novasports-running-team

 

 

Λίγα λόγια για τη Nova:

Η Nova είναι ο μεγαλύτερος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Μέσω της οικογένειας υπηρεσιών “Nova3play”, έφερε και καθιέρωσε το 2013 στην ελληνική αγορά τις συνδυαστικές υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικού internet και τηλεοπτικού περιεχομένου, δημιουργώντας μία νέα, ενιαία εμπειρία οικιακής απόλαυσης. Τις υπηρεσίες Nova για το σπίτι λαμβάνουν σήμερα 1 εκατομμύριο συνδρομητές, ενώ παράλληλα η Nova προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης σε 40.000 επαγγελματίες, επιχειρήσεις και φορείς του δημοσίου. Η Nova αποτελεί συνώνυμο της καινοτομίας και εμπλουτίζει διαρκώς την εμπειρία των πελατών της με πρωτοποριακές δυνατότητες, όπως οι πρόσθετες υπηρεσίες τηλεόρασης “Nova On Demand”, “Νova GO”, “Nova Multiview”, μέσα από τις οποίες «Ζεις καλύτερα!».

Οι υπηρεσίες Nova παρέχονται από την εταιρία Forthnet

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

 

lycrunsp

Lycabettus Run 2020

Μετά την επιτυχία του " 5ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος γιορτάζουμε το 6ο Επετειακό Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr