17 / Νοε 22

Πραγματοποιήθηκε η 4η ανοιχτή προπόνηση!

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

Παρά τις άγριες διαθέσεις του καιρού, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η 4η προγραμματισμένη ανοιχτή προπόνηση στις Trail διαδρομές του Lycabettus Run.

 

Την κατάλληλη στιγμή, την ώρα της συγκέντρωσης, η βροχή που συνεχώς έπεφτε, σταμάτησε. Με την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητριών της SE Training (Χρυσοστομία Ιακώβου και Γεωργία Τσάφου) η προπόνηση ξεκίνησε με τις απαραίτητες χαλαρές διατάσεις. Συνεχίστηκε με χαλαρό τρέξιμο για το απαραίτητο ζέσταμα και κατά την είσοδο στο χωμάτινο κομμάτι της διαδρομής ο ρυθμός ανέβηκε. Με το τέλος προπόνησης ακολούθησε πρόγραμμα διατάσεων στην αίθουσα Φαίδρα του ξενοδοχείου. Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού στην επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση.

 

Λίγα λόγια για τις ανοιχτές προπονήσεις του 4ου Lycabettus Run

Μετά την επιτυχία της περσινής σειράς ανοικτών προπονήσεων, η οργανωτική επιτροπή του 4ου Lycabettus Run που θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2018, αποφάσισε την συνέχιση της δράσης και για την φετινή διοργάνωση. Έτσι, το πρόγραμμα ανοιχτών προπονήσεων ενισχύεται με την προσθήκη περισσότερων ημερομηνιών κάθε μήνα από τον Οκτώβρη έως και τον Φεβρουάριο για τους δρομείς που θέλουν να γνωρίσουν τις υπέροχες Trail διαδρομές του Lycabettus Run, καθώς και τα υπόλοιπα μονοπάτια του Λυκαβηττού.

Η διάρκεια της κάθε προπόνησης θα είναι 1 ώρα, κατά την οποία οι συμμετέχοντες θα μπορούν να τρέξουν σε 2 ή 3 γκρουπ διαφορετικής δυναμικότητας με την καθοδήγηση συνοδών της SE Training. Το SE Training πρόκειται για υπηρεσία προπονητικής που προσφέρει η Sport Event, η εταιρία που διοργανώνει το 4o Lycabettus Run και καλύπτει όλο το φάσμα αθλουμένων ή αθλητών, επιστρατεύοντας συνεργασίες με πεπειραμένους προπονητές.

Σε κάθε συνάντηση, θα προηγείται καθοδηγούμενη προθέρμανση και ενώ η άσκηση θα ολοκληρώνεται με σύντομη αποθεραπεία. Τα προσωπικά είδη των δρομέων θα φυλάσσονται προαιρετικά στο χώρο του ξενοδοχείου.

Η συμμετοχή των δρομέων στην προπόνηση είναι δωρεάν ενώ δεν υπάρχει καμία οικονομική ή άλλη υποχρέωση από πλευράς τους πλην της τήρησης των οδηγιών των συνοδών. Δεν προβλέπεται κράτηση θέσεων για το πρόγραμμα οπότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται ελεύθερα στο χώρο συγκέντρωσης που θα είναι το lobby του ξενοδοχείου St. George Lycabettus.  

 

Ημερομηνίες επόμενων προπονήσεων:

2 Δεκεμβρίου &  9 Δεκεμβρίου 2107

13 Ιανουαρίου &  27 Ιανουαρίου 2018

3 Φεβρουαρίου &  17 Φεβρουαρίου 2018

 

Ώρα συγκέντρωσης: 09:30 π.μ.

Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr και στη σελίδα facebook www.facebook.com/lycabettusrun.

Όπως επίσης από την ιστοσελίδα www.setraining.gr.

 

lycrunsp

Lycabettus Run 2020

Μετά την επιτυχία του " 5ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος γιορτάζουμε το 6ο Επετειακό Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr