menu
15 / Δεκ 03

Το 123fitness.gr Silver Sponsor του αγώνα | 2ο Lycabettus Run Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Το 123fitness.gr θα είναι Silver Sponsor του αγώνα και θα στηρίξει τις προσπάθειες των δρομέων που θα συμμετέχουν στον 2ο Lycabettus Run.

 

Θέλεις να βρεις προπονητή για το νέο σου αγώνα; Κάνε δωρεάν εγγραφή στο νέο fitness trend!

 

Το 123fitness είναι η πρώτη ολοκληρωμένη web και mobile πλατφόρμα στην Ελλάδα, που ήρθε για να σας προσφέρει έναν νέο τρόπο για να ξεκινήσετε να γυμνάζεστε. Πλέον, μπορείτε να κλείνετε online υπηρεσίες του fitness με γυμναστές και γυμναστήρια, χωρίς καν να χρειαστεί να τηλεφωνήσετε. Μέσα σε τρία μόλις βήματα, απ’ την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας, κλείνετε personal ή group μάθημα. Πολύ εύκολα, διαλέγετε είδος γυμναστικής, το γυμναστή που προτιμάτε και στέλνετε online αίτημα με τη μέρα, ώρα, τρόπο πληρωμής και πού θα γίνει το μάθημα.

 

Πτυχιούχοι καθηγητές φυσικής αγωγής από το ΤΕΦΑΑ και διπλωματούχοι γυμναστές από κορυφαίες ιδιωτικές σχολές εκπαίδευσης, διαθέτουν επαγγελματικό προφίλ γυμναστή στο 123fitness και είναι διαθέσιμοι για να κλείσετε μάθημα μαζί τους. Όλα τα προφίλ έχουν πλούσιο υλικό με φωτογραφίες, πιστοποιήσεις, αξιολογήσεις, περιοχές που διδάσκει ο γυμναστής και αν διαθέτει δικό του χώρο, ώστε να επιλέγετε σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, τον ιδανικό για εσάς. Κάθε φορά μπορεί να είναι ένα νέο είδος γυμναστικής, ένας διαφορετικός γυμναστής, χωρίς δεσμεύσεις, πληρώνοντας απευθείας στο γυμναστή.

 

Καθημερινά προστίθενται γυμναστές και γυμναστήρια για να σας παρέχουν τη νέα μορφή booking υπηρεσιών του fitness.

 

 

 

Η πρώτη beta έκδοση είναι διαθέσιμη για υπολογιστή, από την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη το application για Android, ενώ αναμένεται σύντομα για iOS.

 

Μπείτε κι εσείς στο www.123fitness.gr, κάντε δωρεάν εγγραφή και κλείστε μάθημα με το γυμναστή σας μέσα σε λίγα μόλις κλικ!

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Lycabettus Run 2024

Μετά την επιτυχία του " 8ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος έρχεται το 9ο Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr