menu
18 / Οκτ 29

Λίγες μέρες έμειναν για την λήξη της early bird προσφοράς του 5ου Lycabettus Run!

Τρέξτε … όσο νωρίτερα τόσο φθηνότερα!

Οι εγγραφές για το 5ο Lycabettus Run συνεχίζονται!

Λίγες μέρες έμειναν για την λήξη της early bird προσφοράς!

           

Των φρονίμων οι δρομείς, πριν πεινάσουν για…χιλιόμετρα, γράφονται στο 5ο Lycabettus Run! Στις 31 Οκτωβρίου, ολοκληρώνεται η early bird προσφορά συμμετοχής στην φετινή επετειακή διοργάνωση. Κάντε τώρα την εγγραφή σας και εξασφαλίστε μία θέση στον αγώνα αλλά και την ευκαιρία να ζήσετε μία ιδιαίτερη δρομική εμπειρία την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο λόφο του Λυκαβηττού.

Λίγες μόνο ημέρες έμειναν για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στην προνομιακή τιμή των 12 € ανά δρομέα για κάθε ατομικό αγώνισμα και 11€ ανά δρομέα για συμμετοχή στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας (Σκυταλοδρομία Ανδρών – Γυναικών - Μικτή).

Μιας και οι δρομείς πρέπει να ανησυχούν μόνο για την προπόνησή τους, η διαδικασία εγγραφής στο 5ο Lycabettus Run είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπαίνουν στη σελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται. Αφού, επιλέξουν το αγώνισμα που επιθυμούν, ορίζουν και το σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 3 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση (Lobby St. George Lycabettus Lifestyle Hotel, Κατάστημα Outrun - Mαρίνα Φλοίσβου – Παλαιό Φάληρο, Κατάστημα Top Cycles - Βασ. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι).

Σε κάθε περίπτωση και μετά το πέρας της early bird προσφοράς, οι εγγραφές για τον αγώνα θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο οι οικονομικά ενήμεροι δρομείς.

Μέρος των εσόδων κάθε εγγραφής θα διατεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην οργάνωση «Χαμόγελο του παιδιού».

Ο αγώνας απευθύνεται σε δρομείς άνω των 18 ετών. Για ανηλίκους, είναι απαραίτητη η προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης γονέα ή κηδεμόνα.

 

 

Lycabettus Run 2024

Μετά την επιτυχία του " 8ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος έρχεται το 9ο Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr