menu
18 / Φεβ 23

Το Κρι Κρι Super Spoon «Υποστηρικτής» του 4ου Lycabettus Run

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

Το Κρι Κρι Super Spoon θα είναι «Υποστηρικτής» και θα γεμίσει δύναμη και ενέργεια τους δρομείς που θα συμμετέχουν στο 4th Lycabettus Run.

 

Κρι Κρι Super Spoon: H δύναμή σου σε μία κουταλιά!

 

Η Κρι Κρι καινοτομώντας δημιούργησε μια εντελώς νέα κατηγορία που ανέτρεψε ό,τι ξέραμε για τα λειτουργικά γιαούρτια. Το Κρι Κρι Super Spoon είναι το πρώτο προϊόν της κατηγορίας του που συνδυάζει το στραγγιστό γιαούρτι 0%, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και τις μοναδικές ιδιότητες των superfruits. Το Super Spoon αποτελεί τη σύγχρονη πρόταση που χαρίζει δύναμη, ενέργεια και απόλαυση σε κάθε κουταλιά και διατίθεται σε τρείς λαχταριστές γεύσεις: ρόδι-raspberry- gojiberry, μύρτιλο-βατόμουρο-φραγκοστάφυλο-cranberry και μπανάνα-μάνγκο-λιναρόσπορος-δημητριακά.

 

PACKSHOT SUPER SPOON FIN

 

Το γιαούρτι παρασκευάζεται και στραγγίζεται μέσα σε 24 ώρες, αποτελώντας εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, υψηλής βιολογικής αξίας, μόνο από ελληνικό γάλα ημέρας. Η κατανάλωση του συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την ισορροπημένη ανάπτυξη του οργανισμού, ενώ προστατεύει από την απώλεια μυϊκής μάζας κατά την άθληση και συμβάλει αντίστοιχα στην αποκατάστασή της. Παράλληλα, ο μοναδικός συνδυασμός με τα super fruits ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και η πλούσια αντιοξειδωτική τους δράση βοηθάει στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών που οδηγούν σε γήρανση. Το Super Spoon είναι πηγή ενέργειας με λίγες θερμίδες, χωρίς λιπαρά και προσφέρει αυξημένη αίσθηση κορεσμού και πληρότητας.

 

Το Κρι Κρι Super Spoon, εκτός από ένα πλήρες superfood για όλους, είναι επίσης ιδανικό για όσους γυμνάζονται σε σταθερή βάση, για τους έφηβους, που έχουν αυξημένες θρεπτικές ανάγκες, αλλά και για τους άνω των 50 ετών, καθώς με τη σύνθεσή του συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας των οστών.

 

Κρι Κρι

Η εταιρεία Κρι Κρι αποτελεί το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που μετρά 63 χρόνια επιχειρηματικότητας. Από το 1954 έως σήμερα ένα μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στις Σέρρες με γαλακτοκομικά προϊόντα και παγωτό, έχει καταφέρει να γίνει μια κερδοφόρα εξαγωγική βιομηχανία που κατέχει τη δεύτερη θέση στην ελληνική αγορά γιαουρτιού και ένα σημαντικό και συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο στην αγορά παγωτού. Η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά της από γενιά σε γενιά: να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και να προσφέρει σε όλο τον κόσμο απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που να χαίρουν την προτίμηση των καταναλωτών, φτιαγμένες με αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες, με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

krikri.gr, facebook.com/krikri.gr, instagram.com/krikri.gr

 

 

lycrunsp

Lycabettus Run 2024

Μετά την επιτυχία του " 8ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος έρχεται το 9ο Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr