menu
17 / Νοε 27

Κάντε την εγγραφή σας και μέσω Viva.gr

#lycabettusrun #opentraininglycabettusrun

Η οργανωτική επιτροπή του 4ου Lycabettus Run στα πλαίσια της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, εκτός της δυνατότητας εγγραφής με τον παραδοσιακό τρόπο μέσω της φόρμας στην ιστοσελίδα, δίνει στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να εγγραφούν απλά, ευέλικτα και αξιόπιστα μέσα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικών υπηρεσιών Viva.

 

Συγκεκριμένα ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εγγραφεί μέσω Viva είτε μέσω του ειδικού κουμπιού που υπάρχει στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο πεδίο των εγγραφών, είτε απευθείας στο Viva.gr, επιλέγοντας τα αθλητικά γεγονότα και αμέσως μετά την εκδήλωση Lycabettus Run. Εκεί, η πληρωμή γίνεται άμεσα με τη χρήση χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας ή ειδικού λογαριασμού Viva.  

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα σε όσους δεν επιθυμούν ή δεν έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν ηλεκτρονικά είτε μέσα της φόρμας στο Lycabettusrun.gr είτε μέσω της φόρμας στο viva.gr να κατευθυνθούν σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα και να πραγματοποιήσουν την εγγραφή αλλά και την πληρωμή τους.

Tα συνεργαζόμενα καταστήματα και σημεία για εγγραφή είναι τα SEVEN SPOTS, RELOAD STORES, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, Αθημόραμα.gr, Viva Kiosk Σύνταγμα και Viva Kiosk Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Γκάζι).

Κάντε την εγγραφή σας στο www.lycabettusrun.gr ή στο viva.gr ή στα συνεργαζόμενα καταστήματα - σημεία και τρέξτε στην ομορφότερη διαδρομή της Αθήνας. Στις 25 Φεβρουαρίου 2018 η κορυφή της πόλης σας περιμένει!

 

Λίγα λόγια για 4o Lycabettus Run

Πρόκειται για έναν εναλλακτικό αγώνα τρεξίματος που διοργανώνεται στο λόφο του Λυκαβηττού με την υποστήριξη του ξενοδοχείου Saint George Lycabettus Lifestyle Hotel και την υπογραφή της Sportevent.

Εκμεταλλευόμενος το ιδιαίτερο ανάγλυφο της περιοχής, ο αγώνας διεξάγεται με διαδρομές σε δύο διαφορετικές επιφάνειες: την άσφαλτο και το χώμα. Και στις δύο περιπτώσεις, η αφετηρία και ο τερματισμός είναι κοινά μιας και τοποθετείται στην είσοδο του St. George Lycebettus Lifestyle Hotel.

Οι ασφάλτινες (road) διαδρομές περιλαμβάνουν δύο αποστάσεις, 5,5 και 11 χλμ. Είναι όλες κυκλικές οδηγώντας τους δρομείς να κινούνται δεξιόστροφα επί του περιφερειακού δρόμου του Λυκαβηττού. Ξεκινώντας μπροστά από το ξενοδοχείο, στην κούρσα των 5,5 χλμ οι συμμετέχοντες κάνουν δύο γύρους στον περιφερειακό δρόμο ενώ αντίστοιχα σ’ αυτήν την 11 χλμ πρέπει να ολοκληρώσουν τέσσερις γύρους.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσεται και η σκυταλοδρομία Lycabettus Relay μήκους 11 χλμ. όπου δύο δρομείς πρέπει να καλύψουν ο καθένας 5,5 χλμ στον περιφερειακό του Λυκαβηττού δίνοντας την σκυτάλη με την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου στην άσφαλτο.

Οι χωμάτινες (trail) διαδρομές περιλαμβάνουν κι αυτές δύο αποστάσεις 4,5 και 9 χλμ. Οι δρομείς ξεκινούν μπροστά από το ξενοδοχείο και για λίγα μέτρα τρέχουν στην άσφαλτο μέχρι να μπουν μέσα στον λόφο του Λυκαβηττού φθάνοντας έως και την κορυφή του, στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Η κούρσα των 4,5 χλμ ολοκληρώνεται με την κάλυψη ενός γύρου της διαδρομής ενώ αυτή των 9 χλμ απαιτεί δύο γύρους μέχρι τον τερματισμό.

Για την εξυπηρέτηση των δρομέων, θα στηθούν δύο σταθμοί ανεφοδιασμού εμφιαλωμένου νερού τόσο για τις ασφάλτινες όσο και για τις χωμάτινες διαδρομές.

Παράλληλα, στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με σημείο ελέγχου στην εκκίνηση και τον τερματισμό. Οι δρομείς θα φέρουν το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (μιας χρήσεως) μαζί με το νούμερο τους, το οποίο ενεργοποιείται αυτόματα με το πέρασμα πάνω από τον ειδικό ηλεκτρονικό τάπητα.

Στον αγώνα προβλέπεται ιατρική κάλυψη με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη έκτακτων περιστατικών.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, υπάρχει η απονομή κυπέλλων στους τρεις πρώτους γενικής κατηγορίας, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα για όλους τους δρομείς δημοσιεύονται στη σελίδα της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr σε πραγματικό χρόνο ενώ από την επόμενη μέρα στον ίδιο ιστότοπο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν οπτικοακουστικό υλικό από το Lycabettus Run.

 

 

lycrunsp

Lycabettus Run 2024

Μετά την επιτυχία του " 8ου Lycabettus Run " που καθιέρωσε τον θεσμό , φέτος έρχεται το 9ο Lycabettus Run το οποίο αναμένεται ακόμα πιο επιτυχημένο και συναρπαστικό μιας και θα έχει πολλές περισσότερες εκπλήξεις.

Newsletter

Επικοινωνια

Address:
Κλεομένους 2, Αθήνα

Phone:

Email:
info@lycabettusrun.gr